سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

وزیر خارجه اردن: بازی با مقدسات، بازی با آتش است

وزیر خارجه اردن: بازی با مقدسات، بازی با آتش است وزیر خارجه اردن تاکید کرد که تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه از پنج ماه پیش ناقض تمامی ارزش‌های انسانی است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 11
کد خبر: ۲۳۲۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن در جریان کنفرانسی مطبوعاتی خاطرنشان کرد تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه از پنج ماه پیش با تمامی ارزش‌های انسانی منافات دارد و جهان از توقف آن عاجز است.

براساس گزارش روسیا الیوم، الصفدی تصریح کرد که اعمال محدودیت برای ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی توسط رژیم صهیونیستی اوضاع را به سمت انفجار سوق می‌دهد.

وی در ادامه افزود کودکان در غزه روزانه به دلیل کمبود غذا جان خود را از دست می‌دهند.

وزیر خارجه اردن اظهار کرد، ماه رمضان ماه رحمت، سلامت و آرامش است، اما متاسفانه در غزه که ۲.۳ میلیون تن زندگی می‌کنند همچنان در معرض درد و رنج و تجاوزات شنیع رژیم صهیونیستی قرار دارند.

الصفدی همچنین ادامه داد: فلسطینیان در نوار غزه از گرسنگی رنج می‌برند، کودکان به‌دلیل کمبود غذا جان خود را از دست می‌دهند، آن‌ها از منازل خود خارج شدند تا در پناهگاه‌ها زندگی کنند آن هم بدون خدمات اولیه یا حتی رفع نیاز‌های اولیه زندگی.

وی گفت آنچه در غزه رخ می‌دهد پیامد‌های چشمگیری بر زندگی تمامی ساکنان غزه می‌گذارد ماه رمضان فرا رسید و رژیم صهیونیستی همچنان درحال بمباران غزه است زنان چیزی برای سیر کردن فرزندان خود ندارند و مردم جان خود را از دست می‌دهند و جایی برای دفن آن‌ها پیدا نمی‌شود.

الصفدی همچنین عنوان کرد، اوضاع در کرانه باختری بسیار سخت است. اقدامات یک‌جانبه رژیم صهیونیستی هتک حرمت مقدسات اسلامی و مسیحی است و اعمال محدودیت‌ها برای انجام عبادات به برقراری صلح و دستیابی به راهکار تشکیل دو دولتی کمکی نمی‌کند.

وزیر خارجه اردن از رژیم صهیونیستی خواست تا چنین محدودیت‌هایی را لغو و به آزادی عبادت احترام بگذارد و به نمازگزاران اجازه دهد در ماه مضان وظایف دینی خود را به جا آورند. بازی با مقدسات، بازی با آتش محسوب می‌شود.

الصفدی ادامه داد: اردن تحت رهبری عبدالله دوم مسئولیت اماکن مقدس اسلامی و مسیحی را برعهده دارد و تمام تلاش خود را برای حفاظت و احترام به اماکن مقدس اسلامی و مسیحی انجام می‌دهد.

وی در پایان گفت این وضعیت پر از چالش، سختی و تراژدی است و صدای شما صدایی مملو از منطق و عدالت بود. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار